top of page
  • Writer's pictureHomes. Igualitaris

Homes Igualitaris rep el Menines 2021


La Delegació del Govern espanyol a Catalunya ha atorgat a Homes Igualitaris el premi Menines 2021, premi que reconeix les contribucions a la lluita contra la violència de gènere. El reconeixement va ser entregat el 23 de novembre d'enguany.


Al costat d'Homes Igualitaris han estat també reconegudes María Pilar Izaguerri García, Fiscal Delegada d'Estrangeria de la Fiscalia Provincial de Barcelona; Patricia Melgar Alcantud, Doctora en pedagogia i investigadora de la Universitat de Girona; l'Oficina de documentació d'estrangers de la Comissaria Provincial de Tarragona Policia Nacional; i la Companyia teatral “Les Cícliques” de Lleida.


La justificació del reconeixement ha estat descrit amb aquestes paraules: "Homes Igualitaris, vinculada a AHIGE d'àmbit estatal, és una associació d'homes que treballa per al canvi en el rol masculí enfront del sexisme i la discriminació en pro de la igualtat i la lluita per la superació del masclisme".


Va oferir un discurs d'acceptació del reconeixement el fundador d'Homes Igualitaris, Juanjo Compairé. El nostre testimoniatge, juntament amb el de la resta de guardonades als premis Menines, vol fer palès que queda molta feina per fer. Que en aquesta ocasió ens hagin atorgat el premi de tota Catalunya ens impulsa a seguir treballant amb els homes per a la prevenció de les violències masclistes. Avui, demà i cada dia.


També l'interpretem positivament com a un compromís de les institucions públiques amb el treball amb homes, imprescindible per a l'erradicació de les violències masclistes. Esperem veure més passos endavant en aquest sentit.


Foto general dels guardonats i guardonades per la Delegació del Govern a Catalunya en els premis Menines 2021 per la lluita contra la violència contra les dones. El nostre company Juanjo Compairé, el setè a peu dret des de l'esquerra, al costat de la Delegada del Govern, Teresa Cunillera.



Aquest és el vídeo de l'entrega dels reconeixements Meninas 2021. El discurs d'acceptació d'Homes Igualitaris el podeu veure i escoltar a partir del minut 26, a càrrec de Juanjo Compairé, i fins el minut 30:



21 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page