top of page
Foto.png

Uneix-te a la causa!

Tens interès a formar part de Homes Igualitaris?

Des de l'associació hem desenvolupat uns documents dirigits als nous socis perquè ens puguin conèixer millor, així que et convidem que els llegeixis atentament:

En cas que comparteixis el nostre posicionament, et convidem a formar part de l'associació. Per a això, emplena el formulari de baix i ens posarem en contacte amb tu.

Ara que ja ens coneixes una mica, parla'ns de tu

D’acord amb allò disposat a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caire personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part del fitxer de Socis de l’Associació Homes Igualitaris (AHIGE Catalunya), amb la finalitat de poder-vos trametre informació periòdica de les activitats de l’associació. Aquesta informació no es farà servir per altra finalitat que no sigui aquesta ni es facilitarà a altres entitats per a la seva explotació.

Us comuniquem que podeu exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació de les vostres dades adreçant un escrit a Homes Igualitaris- AHIGE Catalunya, carrer de la Providència, 42, 3r de Barcelona, CP 08024, adjuntant còpia de document que acrediti la seva identitat. O bé enviant un correu electrònic a info@homesigualitaris.cat

Gràcies pel teu missatge!

bottom of page