top of page
  • Writer's pictureHomes. Igualitaris

Homes al descobert 27/G


Aquest dimecres, com cada dimecres final de mes, vam obrir les portes del nostre programa “Mediterrània” a Homes Igualitaris, en un espai que anomenem “Homes al descobert”. Aquesta vegada vam conversar amb un noi jove, l’Alejandro Sicilia qui, des de l’associació, ha portat diversos programes amb joves.


Com podem aconseguir que, mica en mica, els nois joves no copiïn les pautes de comportament masclista? Com fer que reflexionin i que les canviïn i ajudin als companys i amics a fer el mateix? L’Alejandro ha treballat amb nois que voluntàriament han volgut formar-se (programa RESET). També ha treballat amb nois empresonats (hem de recordar que el 93% dels reclusos a Catalunya són nois). I finalment també amb nois nouvinguts. Ell en persona ens va explicar la seva experiència en aquests tres tipus de treball, tan necessari si volem que les noves generacions de joves siguin més igualitàries.


I tot plegat, ho hem fet escoltant la cançó “de fer camí”, a partir d’un poema la Maria Mercè Marçal. Un himne feminista que també ens interpel·la als homes, que ens parla d’una nau que emprèn viatge a la llibertat i on “hi haurà rems per a tots els braços”.


Aquest vídeo fou publicat primer per Mediterrània Ràdio Arenys

4 views0 comments
bottom of page