top of page
  • Writer's pictureRadio Arenys

Homes al descobert - 29/07

"Aquest dimecres 27 de juliol, el programa “Mediterrània” va dir adéu fins setembre amb un esdeveniment especial: una gran actuació en directe del nostre amic en Roger Canals, Roigé.

L’espai “Homes al descobert” (que és com ens anomenem cada quart dimecres de mes, quan rebem l’associació “Homes Igualitaris”) va començar repassant breument les activitats de l’entitat.


Però la major part del temps el va ocupar Roigé, que ens va oferir cinc de les seves cançons, dels dos discos que fins ara ha publicat (“Paracaigudes” i “Ingràvid”) i fins i tot una primícia del disc que està a punt de treure a la tardor, “360º”. No tan sols les vam gaudir, sinó que les vam comentar amb ell.


Ell, que sí que és un “home al descobert”, que intenta anar més enllà dels motllos patriarcals, que es despulla, que s’exposa, que fa que els seus sentiments a flor de pell siguin palanca de transformació personal. Ell, que sap que aquestes metamorfosis personals com la seva són els maons amb què es basteix el canvi social que necessitem i reclamem. I tot plegat, amb una música com la seva, que canta a la vida, a la trobada, al reconeixement dels altres.


Si no l’heu pogut seguir en directe, no deixeu de gaudir d’aquesta meravella de bellesa i autenticitat. Un gran colofó de la temporada del vostre programa. Tornem al setembre amb noves perles."


Mediterrània Ràdio Arenys
14 views0 comments

Comentarios


bottom of page