top of page
P1050562_edited_edited.jpg

Què fem?

Les nostres accions es desenvolupen en quatre línies:

Formació

Las activitats de formació suposen accions puntuals que tenen per objectiu generar un coneixement i un canvi en la població a la que ens dirigim, al voltant de determinades temàtiques relacionades amb la masculinitat.

Tipus de formacions que oferim:
• Xerrades puntuals o en cicle de temàtiques desglossades
. Poden ser adreçades tan sols a la població masculina o bé mixtes. Compten generalment amb material audiovisual (PowerPoints, films…)
• Xerrades virtuals a través de diverses plataformes. Igualment inclouen material audiovisual de diversa mena.
• Tallers, on busquem la interacció amb els assistents mitjançant diverses estratègies d’interacció: dinàmiques corporals, reflexió i meditació, dibuix, elaboració de vídeos o fotografies...

Formacio_edited.jpg
21o.jpg

Campanyes de sensibilització

Es tracta de campanyes adreçades a un públic d’una determinada característica (per exemple: jovent, pares primerencs, aturats, etc) però indiferenciat (és a dir, amb qui prèviament no hem establert contacte). Pretenen, doncs, arribar a la població en general, posant el focus sobre una temàtica o problemàtica determinada.

Triem un problema social sobre el qual volem incidir i dissenyem un seguit d’accions d’agitació i propaganda que facin augmentar la sensibilització social al seu voltant, sempre respecte d’una problemàtica que es relacioni d’alguna manera amb les masculinitats. Són activitats sobretot a l’espai públic- ja sigui virtual o físic- de reivindicació, que suposen una mena de conscienciació a la població general sobre el tema a tractar a la campanya.

Espais de cura i reflexió. Grups d’homes

L'èmfasi d'aquesta mena d'activitats el posem en els problemes socials, més que en els aspectes formatius. En definitiva, es fa una invitació als homes perquè reflexionen sobre les seves vides, sobre les repercussions que tenen els comportaments i actituds masclistes i de quina manera aquestes poden tenir conseqüències negatives per a les altres persones (començant per les dones), per al medi o per a ells mateixos.

 

Tot això es fa amb la intenció de reflexionar i canviar aquelles conductes i pràctiques que són nocives, per a així contribuir a la transformació social que el món necessita i ens demana. 

P1050521.JPG
OFERTA D'ACTIVITATS DOCUMENT MAQUETAT (1).jpg

Recerca

La investigació no només ens dona informació que ens permet seguir contribuint a la generació de coneixement científic, sinó que, a més, ens apropa a la realitat -en el nostre cas de les masculinitats- i això ens permet fer una oferta, una formació, intervenció... més propera a la realitat del fenòmens amb el que estem treballant.

A la nostra entitat col·laboren professionals de les ciències socials amb
àmplia formació i carrera investigadora el camp de les masculinitats que
han coordinat i desenvolupat recerques que van acabar en articles publicats en revistes acadèmiques d’impacte.

Línies de recerca en estudis de masculinitats

  • Masculinitats presidiàries

  • Violències

  • Sexualitats

  • Envelliment

  • Paternitats

bottom of page