top of page
  • Writer's pictureHomes. Igualitaris

El cantautor Roigé amb HI a Ràdio Arenys

El dimecres 27 de juliol de 2022 el programa “Mediterrània” de Ràdio Arenys ha tornat a acollir els companys de l’associació “Homes Igualitaris”. Per això l’anomenem “Homes al descobert”.Aquest dimecres 27 de juliol, el nostre programa “Mediterrània” va dir adéu fins setembre amb un esdeveniment especial: una gran actuació en directe de Roigé, nom artístic del nostre amic Roger Canals.


L’espai “Homes al descobert” (que és el nom de l'espai del programa Mediterrània de Ràdio Arenys) va començar repassant breument les activitats de l’entitat. Però la major part del temps el va ocupar en Roigé, que ens va oferir cinc de les seves cançons, dels dos discos que fins ara ha publicat (“Paracaigudes” i “Ingràvid”), i fins i tot una primícia del disc que està a punt de treure a la tardor, “360º”.

D'esquerra a dreta, Quique Peiró, Enric Munt i Juanjo Compairé, d'Homes Igualitaris; Roger Canals "Roigé" com a convidat; i Rim Garcia, conductora del programa Mediterrània de Ràdio Arenys.


No tan sols les vam gaudir, sinó que les vam comentar amb ell. Ell, que sí que és un “home al descobert”, que intenta anar més enllà dels motllos patriarcals, que es despulla, que s’exposa, que fa que els seus sentiments a flor de pell siguin palanca de transformació personal. Ell, que sap que aquestes metamorfosis personals com la seva són els maons amb què es basteix el canvi social que necessitem i reclamem. I tot plegat, amb una música com la seva, que canta a la vida, a la trobada, al reconeixement dels altres.


Si no l’heu pogut seguir en directe, no deixeu de gaudir d’aquesta meravella de bellesa i autenticitat. Un gran colofó de la temporada del vostre programa. Tornem al setembre amb noves perles.


Podcast d'aquest programa (1 hora de durada).


12 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page