top of page
  • Writer's pictureHomes. Igualitaris

"Adolescents i feminisme", HI a Ràdio Arenys.

El dimecres 23 de març de 2022 el programa “Mediterrània” de Ràdio Arenys ha tornat a acollir els companys de l’associació “Homes Igualitaris”. Per això l’anomenem “Homes al descobert”.

El dimecres 23 de març Ràdio Arenys, que un cop al mes acull l’associació “Homes Igualitaris”, ha volgut escoltar la veu de la gent jove, especialment dels nois. Com veuen ells el feminisme? N’hi ha que se’n senten interpel·lats? N’hi ha que, per contra, hi reaccionen en contra perquè consideren que el feminisme forma part de l’status quo, quelcom d’institucional? ¿Que no perceben el missatge que el feminisme porta de rebel·lia front a la situació, de reclamació d’un món millor també per a ells i les seves relacions? ¿Que potser, en una època d’incertesa com la nostra, senten la temptació d’aferrar-se a les velles formes de masclisme? Per què costa tant trencar les dinàmiques dels grups d’iguals que sovint reprodueixen actituds i comportaments irrespectuosos i tòxics?


A l’espai “Homes al descobert” hem obert els nostres micròfons a Salvador Salar, soci d’Homes Igualitaris, jove responsable de la formació de joves en masculinitats i igualtat, que impulsa un grup de treball personal amb nois i que, a més, està en contacte dia a dia amb adolescents al punt d’informació “Info-jove” de Nou Barris (Barcelona). Amb ell hem repassat la seva tasca i hem acabat amb un missatge que, sense deixar de banda els esculls del camí, observa la joventut amb una mirada prudentment optimista. Observem que cada cop hi ha més nois que es volen formar en igualtat i feminisme, que se senten incòmodes amb els vells models de conducta i que en cerquen i creen d’altres, de forma individual, però també col·lectiva.


Si voleu saber més de les activitats d’Homes igualitaris, del treball que l’entitat realitza amb la gent jove, de l’oferta formativa o de l’impuls a grups de joves feministes, podeu entrar a la web homesigualitaris.cat, o bé escriure a info@homesigualitaris.cat o entrar a Facebook, instagram o Twitter (@igualitaris).


Us deixem el vídeo del programa i ens acomiadem fins el febrer amb el següent programa a Ràdio Arenys dins de l'espai "Mediterrània".


Durada: 1 hora.
21 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page