top of page

FES-TE'N SOCI!

Homes Igualitaris és una associació sense ànim de lucre que des de la seva fundació treballa en la desconstrucció de la masculinitat i en sensibilització de la societat per facilitar el trànsit cap a una societat basada en la igualtat, la justícia, el respecte, les cures, l’amor en el sentit més ampli de la paraula i la transparència, entre altres valors.

Si vols fer-te soci de la nostra associació, el procés de benvinguda s’inicia omplint el següent formulari (tots els camps són obligatoris).

Ens posarem en contacte amb tu. Primerament t’enviarem uns documents perquè coneguis la filosofia i fins de l’associació. Immediatament un company d’Homes Igualitaris et contactarà per aclarir-te els dubtes que puguis tenir sobre nosaltres.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Quan prefereixes que et truquem?

¡Gràcies! Et contactarem el més aviat possible

D’acord amb allò disposat a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caire personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part del fitxer de Socis de l’Associació Homes Igualitaris (AHIGE Catalunya), amb la finalitat de poder-vos trametre informació periòdica de les activitats de l’associació. Aquesta informació no es farà servir per altra finalitat que no sigui aquesta ni es facilitarà a altres entitats per a la seva explotació.

Us comuniquem que podeu exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació de les vostres dades adreçant un escrit a Homes Igualitaris- AHIGE Catalunya, carrer de la Providència, 42, 3r de Barcelona, CP 08024, adjuntant còpia de document que acrediti la seva identitat. O bé enviant un correu electrònic a info@homesigualitaris.cat

bottom of page