top of page

FES-TE'N AMIGA O SIMPATITZANT

Homes Igualitaris és una associació sense ànim de lucre que des de la seva fundació treballa en la desconstrucció de la masculinitat i en sensibilització de la societat per facilitar el trànsit cap a una societat basada en la igualtat, la justícia, el respecte, les cures, l’amor en el sentit més ampli de la paraula i la transparència, entre altres valors.

Si vols fer-te amiga o simpatitzant de la nostra associació, el procés de benvinguda s’inicia omplint el següent formulari (tots els camps són obligatoris).

Rebràs informació puntual de les nostres activitats i et convidarem a participar en algunes d’elles.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Quan prefereixes que et truquem?

¡Gràcies! Et contactarem el més aviat possible

D’acord amb allò disposat a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caire personal, us informem que les vostres dades passaran a formar part del fitxer de Socis de l’Associació Homes Igualitaris (AHIGE Catalunya), amb la finalitat de poder-vos trametre informació periòdica de les activitats de l’associació. Aquesta informació no es farà servir per altra finalitat que no sigui aquesta ni es facilitarà a altres entitats per a la seva explotació.

Us comuniquem que podeu exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació de les vostres dades adreçant un escrit a Homes Igualitaris- AHIGE Catalunya, carrer de la Providència, 42, 3r de Barcelona, CP 08024, adjuntant còpia de document que acrediti la seva identitat. O bé enviant un correu electrònic a info@homesigualitaris.cat

bottom of page